Tattoo bespreken.

Lees onderstaande a.u.b. goed én helemaal door, er staan ook uitleg video's op deze pagina.
Hier staat belangrijke informatie die betrekking heeft op het doorspreken van je tattoo.


 • Intakegesprek:
  Wij willen jou graag alle aandacht geven die jij verdient, maar dan zul jijzelf hier ook aan mee moeten werken. Dit doe je, door al jouw voorbeelden, goed en duidelijk aan te leveren door een gratis Pinterest-account aan te maken en daar al je voorbeelden op te slaan, (maak dus géén "screenshots" met je mobieltje) zie hoofdstukje hieronder en het filmpje hoe dit werkt onderaan deze pagina. Ben je van plan om een grote(re) tattoo te nemen, zoals een sleeve, rugstuk, enz. of denk je dat het een ingewikkelde/uitgebreide tattoo gaat worden waar veel doorspreek tijd in gaat zitten. Laat ons dit van te voren weten, zodat wij méér tijd voor jou kunnen inplannen. Wij nemen voor een eerste intakegesprek bij gemiddelde tattoos ongeveer 1 uur de tijd voor jou. Bij grotere tattoos zoals een sleeve of rugstuk nemen wij  meer de tijd voor jou. Het eerste uur doorspreken bij gemiddelde tattoos is voor onze kosten. Bij een goede voorbereiding van jou kant is dit uur meestal voldoende. Voor de tijd, na het eerste uur, rekenen wij €15.- per kwartier bij gemiddelde tattoos.
  Bij grote(re) tattoos nemen wij meer tijd en zijn de eerste 2,5 uren gratis, na die eerste 2,5 uur rekenen wij €15.- per kwartier. Het is van essentieel belang dat jij je voor het bespreken van jouw tattoo goed voorbereid, blijkt dit niet het geval te zijn geweest, dan zullen wij helaas je afspraak moeten verzetten naar een andere datum die veelal later zal zijn.
 • Wees bewust van de stijl die wij zetten.
  Wij zetten over het algemeen realistische black & grey en of realistische colour tattoos. (In de volksmond ook wel 3D tattoos genoemd)
  Welke tattoo stijl specifiek voor Herco geldt, is te lezen door hier te klikken.
  Ook Sally houdt zich een liefste met de realistische tattoos bezig, voor vragen aan Sally hieromtrent kun je contact met haar opnemen door hier te klikken.
 • Hoe jouw afbeeldingen op te zoeken en dit op te slaan:
  Bereid jezelf heel goed voor, voordat jij op je afspraak komt. Zoek je voorbeelden op Pinterest. Deze gratis site staat bomvol met prachtige voorbeelden/afbeeldingen die ideaal als basis voor een tattoo kunnen dienen. Foto's van tattoos mogen én vooral kunnen wij niet gebruiken. (Zie voorbeelden 1 & 2 hieronder.) Deze tattoo foto's mag je natuurlijk wel opslaan, om aan ons, de stijl te laten zien, die jij mooi vindt.
  Verzamel zo veel mogelijk verschillende voorbeelden. Liever 50 dan 5.
  Tip: Gebruik Engelstalige zoektermen, zonder het woord tattoo erachter te zetten. Je vindt dan véél meer en véél betere voorbeelden.
  Zoek verschillende voorbeelden die iets persoonlijks voor jouw betekenen.
  Wij maken hiervan weer een unieke, speciaal voor jouw ontworpen tattoo. (Zie afbeelding 3 hieronder.)
  Voor die personen die Pinterest nog niet kennen en niet weten hoe dit werkt, hebben wij een video gemaakt met uitleg hoe je moet zoeken.
  ► Bekijk de video hieronder bij: Pinterest.
 • Hoe lettertypen op te zoeken en dit mee te nemen.
  Wij adviseren de website Dafont.com te gebruiken bij het zoeken naar het juiste lettertype.
  Voor die personen die Dafont nog niet kennen en niet weten hoe dit werkt, hebben wij een video gemaakt met uitleg hoe je naar je lettertype moet zoeken en dit moet meenemen. Wij zetten enkel tekst bij tattoos zoals hierboven besproken!
  ► Bekijk de video hieronder bij: Dafont, hoe het werkt.
 • Aanbetaling:
  • Iedere sessie zal aanbetaald moeten worden.
  • De aanbetaling is €80.- per sessie.
  • Bij meerdere sessies, zoals bijvoorbeeld voor een sleeve, (complete volle arm) zullen er bijvoorbeeld 10 sessies nodig zijn.
    Dit betekend dus 10 sessies x €80.- is €800.- (plus bijkomende doorspreek kosten.)
    Dit bedrag kan niet worden gepind en zal dus contant betaald moeten worden.

Pinterest, hoe het werkt.

Dafont, hoe het werkt.

Voorbeeld 1.

Voorbeeld 2.

Voorbeeld 3.