Tattoo Bespreken Sally Roelofs Ink

Daar ik graag iedereen de aandacht willen geven die hij / zij verdiend, gaat het bespreken van je tatoeage het liefst volgens afspraak. Als ik aan het tatoeëren ben is het niet wenselijk voor de klant die geholpen wordt, dat ik mij bezig ga houden met een andere klant die wil bespreken. Daarom is het wenselijk hiervoor een afspraak te maken.

Een telefoontje met de uitleg wat je zoal wilt is genoeg om je doorpraat afspraak te regelen. Tel: 0570-561275 (bgg 0682921120)

Kom je zonder afspraak binnen, dan kan het zijn dat je eventueel zult moeten wachten of dat je alsnog een afspraak moet maken. Wanneer je langs komt om je tatoeage te bespreken, zet dan a.u.b. al je ideeën en foto's op een USB-stickje of maak een gratis account aan op Pinterest. Pinterest is een geweldige website waar je zeer veel ideeën kunt op doen en wij kunnen er vanaf onze computer bij komen als je het profiel op pinterest "openbaar" zet. Vanaf een mobieltje werkt niet


TIP:
Bij het zoeken op Google of Pinterest, gebruik dan engelstalige zoektermen, zonder het woord "tattoo" er achter te zetten. 
Zoek ook op "losse" afbeeldingen, wij kunnen hier weer 1 tatoeage van maken.
Zoek je bijvoorbeeld een tatoeage van een doodskop met roos, zoek dan niet naar: "doodskop met een roos tattoo"
Maar zoek bij afbeeldingen naar een "skull" en naar een afbeelding van een "rose"
Geloof ons, er gaat een wereld voor je open.

LET OP: 
Wil je er rekening mee houden dat, wanneer er uit de doorpraat sessie een afspraak voor het zetten voortvloeid, ik dan met een aanbetaling werken. (Het bespreken van je tatoeage is geheel gratis*. (zie punt 33 algemene voorwaarden) De aanbetaling is €75.- per sessie. Bij mij kan er alleen contant betaald worden, neem dit dus mee naar je (doorspreek) afspraak, dit scheelt weer tijd.