Tattoo Bespreken

Daar wij graag iedereen de aandacht willen geven die hij / zij verdiend, gaat het bespreken van je tatoeage uitsluitend volgens afspraak. Als wij aan het tatoeëren zijn is het niet wenselijk voor de klant die geholpen wordt, dat wij ons bezig gaan houden met een andere klant die wil bespreken. Daarom is het noodzakelijk hiervoor een afspraak te maken.

Een telefoontje met de uitleg wat je zoal wilt is genoeg om je doorpraat afspraak te regelen. 
Voor Herco bel:    0570-561275
Voor Sally bel:      0570-561275 (bgg 0682921120)

Wel graag bellen op ieder hele uur, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. 
Kom je echter zonder afspraak binnen, dan kan het zijn dat je eventueel zult moeten wachten of dat je alsnog een afspraak moet maken. Wanneer je langs komt om je tatoeage te bespreken, zet dan a.u.b. al je ideeën en foto's op een USB-stickje of op papier en neem dit mee. Vanaf een mobieltje werkt voor ons niet makkelijk en is dus niet wenselijk. 

Wat ook makkelijk en mooi werkt is om je bij Pinterest aan te melden. Deze gratis website zit vol mooie ideeën en wij kunnen er vanaf onze pc bij komen.

TIP:
Bij het zoeken op google of pinterest, gebruik dan engelstalige zoektermen, zonder het woord "tattoo" er achter te zetten. 
Zoek ook op "losse" afbeeldingen, wij kunnen hier weer 1 tatoeage van maken.
Zoek je bijvoorbeeld een tatoeage van een doodskop met roos, zoek dan niet naar: "doodskop met een roos tattoo"
Maar zoek bij afbeeldingen naar een "skull" en naar een afbeelding van een "rose"
Geloof ons, er gaat een wereld voor je open.

LET OP: 
Wil je er rekening mee houden dat, wanneer er uit de doorpraat sessie een afspraak voor het zetten voortvloeid, wij dan met een aanbetaling werken. (Het bespreken van je tatoeage is geheel gratis.) De aanbetaling is €75.- per sessie. Bij Sally kan er alleen contant betaald worden, neem dit dus mee naar je (doorspreek) afspraak, dit scheelt weer tijd bij het inplannen. Bij Herco kan er ook worden gepint.