Prijslijst en wachttijd

Tattoo prijslijst en wachttijden:

De prijzen en wachttijd voor een tatoeage kunnen wij helaas niet geven via email, telefoon of multimedia. Dit omdat er meer bij komt kijken dan alleen maar de afmeting van de tatoeage. Wij hebben met meerdere punten te maken voordat er een prijs kan worden gegeven of het bepalen van een wachttijd. De punten waar wij (en jij) zoal rekening mee moeten houden zijn:

 • Grote en soort van de tatoeage:
  Ook al stuur je een foto op van het idee wat je wilt, dan nog is het bijna niet te zeggen. De arm of been op die foto hoeft nog niet de grote van jouw arm of been te zijn. Ben jij veel breder of smaller dan zal er al een prijsverschil zijn en in sommige gevallen is het niet eens mogelijk om dan die bepaalde tatoeage te zetten als deze op een andere plek zit of dat deze verkleind dan wel vergroot moet worden.
 • De bewerkelijkheid van de tatoeage.
  Dit kan op veel punten al een verschil in de prijs geven, ook al stuur je een foto mee. Wij houden rekening met het verloop en vormen van je lichaam, zodat de tatoeage het beste uit komt. Veel kleine tatoeages kunnen vaak niet nog kleiner.
 • Plek op het lichaam.
  Een kuit werkt voor ons veel makkelijker dan bijvoorbeeld op de binnenkant van je bovenarm. De kuit zal dan ook in het algemeen goedkoper zijn dan die andere plek, terwijl het om de zelfde tatoeage gaat.
 • Kleur of zwart / wit.
  Of vol met kleur of gedeeltelijk ingekleurd en de rest zwart wit of met watercolour......er zijn zoveel manieren hoe wij je tatoeage kunnen inkleuren, Ideeën waaraan jij misschien helemaal niet hebt gedacht.
 • Huidtype.
  Moeten we bijvoorbeeld rekening houden met moedervlekken en dergelijke, zitten er littekens enz. enz
 • Wachttijd.
  Dit heeft ook te maken met jouw agenda. We doen er echt alles aan deze zo kort mogelijk te houden, maar moeten o.a. rekening houden met bovenstaande punten.
 • Eventueel lettertype.
  Er zijn er duizenden. Je kunt hierbij wel zelf al heel veel doen door te kijken op dafont.
 • enz. enz.

Zo zie je maar wat er nogal bij komt kijken en dat het gewoon bijna niet te doen is om je een (exacte) prijs of wachttijd te geven. Ook een geschatte prijs geven blijft erg moeilijk om de bovenstaande redenen. We willen je gewoonweg niet op het verkeerde been zetten, maar je een eerlijke prijs en wachttijd geven.

In het kort gezegd: 
Voor een betere uitleg, prijs opgave en wachttijd nodigen wij je daarom graag uit om een afspraak te maken om je tatoeage te bespreken en met ons van gedachten te wisselen. Vaak horen we dat de klant van ver moet komen en dat het lastig is om alleen hiervoor langs te komen, dat snappen we en vinden dit natuurlijk erg vervelend voor je. Maar begrijp wel, dat we dit doen om je geen verkeerde info te geven en om je met al je vragen bij te staan en een speciaal voor jouw ontworpen tatoeage te maken.
Wanneer je langs komt om je tatoeage te bespreken, zet dan aub al je ideeën en foto's op een USB-stickje en neem dit mee, of maak een gratis account aan op Pinterest, meer informatie over de manier van het zoeken naar voorbeelden kun je lezen door hier te klikken. Vanaf een mobieltje werkt voor ons niet makkelijk.

Laser removal prijslijst.

De prijs wordt berekend aan de hand van de te behandelende plek en niet het totale oppervlakte. Stel u heeft een hartje ter grote van 4cm x 5cm van alleen maar de buitenlijn, dus zonder kleur e.d. en de lijn beslaat maar 10% van het totale oppervlak. Dan zal hier bijvoorbeeld de volgende formule op worden toegepast: 4 x 5 x 10% = 2 cm2. En dus niet 20 cm2 wat bij de meeste laser praktijken wordt gerekend! Het is daarom verstandig eerst even bij ons te komen voor een vrijblijvende prijs indicatie en dit niet via email te vragen. Hieronder de prijslijst zoals wij die hanteren.
VAN .... cm2 tot .... cm2PRIJS PER SESSIE
van 1 cm2 tot 5 cm2€ 50.-
van 5 cm2 tot 10 cm2€ 60.-
van 10 cm2 tot 15 cm2€ 70.-
van 15 cm2 tot 20 cm2€ 80.-
van 20 cm2 tot 25 cm2
€ 90.-
van 25 cm2 tot 30 cm2
€ 100.-
van 30 cm2 tot 40 cm2
€ 120.-
van 40 cm2 tot 40 cm2
€ 130.-
van 60 cm2 tot 80 cm2
€ 150.-
van 80 cm2 tot 100 cm2
€ 175.-
Groter dan 100 cm2. Prijs op aanvraag